Безуспешно премина вчерашното издирване по суша, въздух и вода на

...
Безуспешно премина вчерашното издирване по суша, въздух и вода на
Коментари Харесай

Издирването на пожарникаря, който скочи от Аспаруховия мост, е безуспешно

Безуспешно мина вчерашното търсене по суша, въздух и вода на скочилия преди седмица от Аспаруховия мост пожарникар от Добрич Недялко Драгомиров, информира Про Нюз Добрич, като се базира на брачната половинка му Теодора Георгиева. В издирването през вчерашния ден са се присъединили към 40 души – близки, другари, сътрудници. Имало е дрон, както и лодка.

В неделя издирването на мъжа продължава. Ако някой има подозрение, че го е разкрил, да звънне на тел. 112 и по-късно на 0893618167, моли брачната половинка на търсения пожарникар.

Припомняме, че 39-годишният Недялко Драгомиров скочи от Аспарухов мост в нощта на 2 против 3 декември. От тогава няма диря от него. Затова брачната половинка му провежда издирването.

По информация на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна 39-годишният мъж се е самоубил, скачайки от Аспаруховия мост в нощта на 2 против 3 декември.  Сигналът е подаден на телефон 112 в 3.45 часа. Мъжът е прекосявал с колата си по моста. В един миг е спрял, слязъл е от автомобила и е скочил. От полицията разясниха, че е известна самоличността на индивида, а дейностите по търсене на тялото не престават благодарение на Морска администрация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР