Безупречна игра и безпогрешни отговори отвеждат Любомир Лазаров до възможността

...
Безупречна игра и безпогрешни отговори отвеждат Любомир Лазаров до възможността
Коментари Харесай

За какво използва жокерите си днес човекът, който утре ще отвори въпрос за 100 000 лв. в „Стани богат“?

Безупречна игра и безпогрешни отговори водят Любомир Лазаров до опцията да отвори и последния въпрос в „ Стани богат “ по bTV. Журналистът демонстрира мощна осведоменост и употребява жокерите си рационално.

Любомир Лазаров работи 20 година преди пенсионирането си в БНР, където поддържа интернет страницата на програмата, която предава за чужбина на 12 езика.

„ Най-редкият и другоземен беше арабският “ – споделя той пред водещия.

Страстите му са британското футболно състезание и операта.

Разказва, че като дребен се е спускал с въже от чаршафи, защото не желал да стои заключен вкъщи. Сега самият той е дядо, а в играта го съпровожда жена му и най-малкият му внук Самуил (7 г.)
Решава да се запише в „ Стани богат “ по гледище на своите внуци.

С летящ старт той се изстреля безусловно до върха на шоуто. Тази вечер той стигна до сумата от 30 000 лева, а на следващия ден вечер играта му продължава.

„ Стомашната храна в организма на коя птица е по-силна от тази в автомобилния батерия? “ – на този въпрос Любомир Лазаров употребява жокер 50:50.

Публиката оказа помощ в играта на журналиста за въпроса „ Кой е най-големият полуостров на света? “

Синът му Боян Лазаров пък беше неговият „ Обади се на другар “. Потърси неговото удостоверение на въпроса „ Какво държи в дясната си ръка женската фигура от монумента Статуята на свободата “.

До този миг в „ Стани богат “ единствено двама участници са стигали до последния въпрос в дървото на играта, като единствено единият съумява да отговори вярно.

Гледайте продължението на играта на Любомир Лазаров в „ Стани богат “ и в петък, 7 април, от 18:00 ч. по bTV.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР