Безспорно Възраждане се превръща в първостепенна политическа сила. Доколко обаче

...
Безспорно Възраждане се превръща в първостепенна политическа сила. Доколко обаче
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане се превръща в първостепенна политическа сила

Безспорно " Възраждане " се трансформира в първостепенна политическа мощ. Доколко обаче - ще можем да знаем, като излязат окончателните резултати. Това разяснява пред Българска национална телевизия водачът на партията Костадин Костадинов

Според Костадинов дали ще има държавно управление зависи от две неща: " какъв брой деен и настойчив ще бъде американският дипломат " и склонността на водачите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ " да подценен повелята му ".

Според него възможна коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би довела до отлив на гласоподаватели и бърз разпад на Народното събрание.

" Съставянето на кабинет сред тях се провокира доста съществени вътрешни разтърсвания в двете обединения, чиито електорати не могат да си показват едно такова спокойно и взаимно битие, камо ли коалиция ".

На кого президентът ще връчи третия мандат е персонално негов избор, само че в случай че мандатът отиде прли " Възраждане ", те са подготвени със състав на държавно управление.

" Не слагаме червени разграничителни линии, а слагаме това, което са ни споделили българските гласоподаватели, дали своят вот за " Възраждане ". Ние няма по какъв начин да ги предадем. Вие ме попитахте кой е огромният спечелили на изборите, аз ще ви кажа кой е огромният губещ - българският народ. Повече от 60% за следващ път не отидоха да гласоподават и това ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР