След Изпълнително бюро на партията БСП е обсъдила резултатите и

...
След Изпълнително бюро на партията БСП е обсъдила резултатите и
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Корнелия Нинова: Почти запазваме предишния резултат в една много сложна ситуация

След Изпълнително бюро на партията Българска социалистическа партия е разискала резултатите и обстановката, съобщи на брифинг Корнелия Нинова. Каза, че е било редно да изчакат първия и втория на изборите да приказват, само че мълчанието е необичайно и това ги е предиздвикало през днешния ден да дадат конференция. Нинова благодари на всички, които са ги подкрепили.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че почти резервират предходния резултат в една, съгласно нея, доста комплицирана обстановка. Нинова съобщи, че по време на цялата акция е вървяла манипулативна и добре проведена акция против Българска социалистическа партия.

Гледайте онлайн тук или на



Социалистите останаха с пети резултат на изборите, извършени в неделя. За Българска социалистическа партия гласоподаваха 8,94% от упражнилите правото си на глас.

При 100% обработени протоколи в ЦИК обединението ГЕРБ-СДС завоюва изборите за Народно заседание. С близо 2 на 100 след тях остана втората мощ - ПП-ДБ. Третото място е за " Възраждане ", които водят с по-малко от % разлика пред Движение за права и свободи. Пета е Българска социалистическа партия, " ИТН " също влизат в състава на Народното събрание с 4.11%.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР