Безспорно в последните месеци виждаме много по-рядко кралица Камила и

...
Безспорно в последните месеци виждаме много по-рядко кралица Камила и
Коментари Харесай

Отношенията на Кейт Мидълтън и кралица Камила - какво се крие зад тях

Безспорно в последните месеци виждаме доста по-рядко кралица Камила и Кейт Мидълтън на едно място, в сравнение с преди този момент бяхме привикнали да виждаме принцесата на Уелс и починалата кралица Елизабет Втора. Въпреки че брачната половинка на принц Уилям е една от водещите фигури в кралското семейство, общите й появи с дамата на английския монарх се броят на пръсти, което провокира и някои въпроси.

Преди дни двете кралски двойки бяха основни настоящи лица по време на формалния банкет, който Бъкингамския замък даде, с цел да посрещне президента на Южна Корея и неговата брачна половинка. Принцът и принцесата на Уелс имаха основна роля по време на визитата като посрещнаха видните посетители.

По-рано този месец пък видяхме Кейт Мидълтън и кралица Камила дружно на балкона на двореца по време на събитията по случай Деня на възпоменанието на жертвите от двете международни войни. А съгласно кралския коментатор Шарлот Грифитс сходни общи появи на двете дами евентуално ще зачестят в близко бъдеще.

Тя дефинира връзките сред принцесата и кралицата консорт по-скоро като бизнес и професионални, от които очевидно и двете има полза. Te имат споделена отговорност към монархията и най-хубавото, което могат да създадат в тази обстановка, не е да водят война между тях, а да се обединят. Още повече че имат и общ зложелател в лицето на Меган Маркъл, твърди Грифитс, представена от GB News.

Тя също по този начин счита, че с придвижване на времето връзките сред Кейт Мидълтън и кралица Камила ще стават все по-топли, а брачната половинка на принц Уилям ще е все по-подкрепяща своята свекърва. И това се дължи най-много на огромното почитание, което изпитва към нея, както и на околните връзки със собствената си майка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР