Безспорно една от най-атрактивните и съблазнителни участнички в Ергенът е

...
Безспорно една от най-атрактивните и съблазнителни участнички в Ергенът е
Коментари Харесай

Взрив: Айлин Бобева тормозена от родния си баща като дете!

Безспорно една от най-атрактивните и съблазнителни участнички в " Ергенът " е Айлин Бобева. Макар да не е интелигентна и умна, колкото Елена да вземем за пример, тя умее това, което всяка жена би желала - а точно, да накара мъж да лапне по нея единствено с взор.

Айлин си завоюва прозвището " изкусителката " и със звънкото си гласче наподобява даже малко лигава, само че истината е, че тя не е имала безоблачно и супер прелестно детство. Зрители на " Ергенът " разбуниха духовете в нета, чувайки по какъв начин в един от епизодите Бобева признава, че е бил унизена от личния си татко.

Не, таткото не я е бил, нито я е малтретирал по различен незаконен метод (за щастие), само че за едно дете думите също биха могли да бъдат камшик. Айлин показа пред камерите, може би даже неосъзнато, че като била дребна, татко й постоянно й повтарял, че няма хубава усмивка и прекрасен смях. Нещо повече - натъртвал, че смехът й е противен.

Това се отразило върху самочувствието и самооценката на Айлин за много време и й пречело в връзките с близките. Но има и друго - през днешния ден тя е шампионка по карате, само че и за това била принудена от татко си. Бобева мразела каратето и не желала да се занимава с него, само че родителят й я заставил.

" Може и да е било за положително това със спорта, само че като цяло децата не трябва да бъдат принуждавани. Не е редно да ги товарите със личните си фантазии ", разясняват в нета.

Тагове: Айлин Бобева Ергенът карате Елена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР