Безспорно балеажът, деликатните карамелени кичури и дори омбрето са сред

...
Безспорно балеажът, деликатните карамелени кичури и дори омбрето са сред
Коментари Харесай

Коса в цветовете на дъгата и за брюнетки

Безспорно балеажът, деликатните карамелени кичури и даже омбрето са измежду най-популярните решения за брюнетките, които търсят многообразие в прическата си. 

Не единствено, че стоят доста красиво и са на върха на трендовете от няколко сезона насам, само че и не изискват особена поддръжка. А също така резервират и естествения цвят в основата, което е от особена значимост за брюетките, които не желаят да изсветляват цялата си коса.

Една концепция по-екстравагантни са прическите в ярки цветове, преливащи един в различен като дъга. От там идва и името на тази наклонност, която стана изключително известна измежду платинените русокоски, по простата причина, че на фоната на доста светлото русо, пъстрите нюанси изпъкваха доста.  Сигурни сме, че в случай че естествената ви коса е кестенява, много сте завиждали на девойките, на които не им се постанова да минават през обезцветяване, с цел да реализиран подобен резултат. 

 rainbow-brunettes-7

 rainbow-brunettes-5

 rainbow-brunettes-2

За благополучие обаче, тази наклонност към този момент има своя прочит и за брюнетки. Съчетавайки цветове като среднощно синьо, лилаво, алено и даже неонови нюанси, които по предписание са подобаващи за дамите с тъмна коса, фризьорите без проблем резервират истинския цвят в основата. 

 rainbow-brunettes-8

 rainbow-brunettes-6
Дори розовото злато, което се обрисува да е хитова наклонност през идната 2017, намира своето място върху краищата. Този вид без подозрение е един от обичаните ни, дружно с опушеното сиво, лилавото и несъмнено, огненото алено. 

 rainbow-brunettes-1

 rainbow-brunettes-4

Цветовете могат да се съчетават и между тях, а сме сигурни, че по-смелите от вас ще опитат и ярките неони. Те обаче изискват обезцветяване, с цел да може наситеният цвят, който сте избрали, да се получи еднакъв и върху личната ви коса.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР