Безредиците в САЩ са проява на дълбока вътрешна криза в

...
Безредиците в САЩ са проява на дълбока вътрешна криза в
Коментари Харесай

Ето какво каза Путин за безредиците в САЩ

Безредиците в Съединени американски щати са демонстрация на дълбока вътрешна рецесия в тази страна, съобщи съветският президент Владимир Путин в телевизионно предаване, представен от вестник “Российская газета “ и Агенция " Фокус ".

" А рецесията в Съединени американски щати стартира от дълго време - от успеха на Доналд Тръмп на изборите. Той завоюва по либерален метод и губещата страна излезе с всевъзможни небивалици, единствено с цел да посее подозрение в неговата легитимност ", сподели още президентът. Руският водач също означи, че нормално се пробва деликатно да разяснява или да не разяснява протичащото се в други страни. „ Те там би трябвало да се схванат сами “, изясни той.

„ Ситуацията, произтекла от коронавирусната зараза, извади на напред във времето общите проблеми в Щатите, “ разяснява още Путин. " Проблемът е, че груповите партийни ползи в този случай са сложени над ползите на цялото общество и ползите на хората. Демокрацията е силата на народа и това е вярно “, сподели президентът.

" Но в случай че народът избира висшите органи, тогава тези органи, натоварени с доверието на хората, имат право да построяват работата на изпълнителните органи по подобен метод, че да защитят ползите на преобладаващото болшинство от популацията на страната. А какво се случва там? Президентът споделя: " Трябва да създадем това и това ", а по места губернаторите му споделят: " Махай се ", съобщи Владимир Путин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР