Безпричинен страх Според психолози, всяка човешка фобия може да бъде

...
Безпричинен страх Според психолози, всяка човешка фобия може да бъде
Коментари Харесай

Как да разберете дали сте имали минали животи?

Безпричинен боязън

Според психолози, всяка човешка уплаха може да бъде обяснена. Ако да вземем за пример ви е боязън от водата, тъй като смятате, че ще се удавите, това значи, че в минал живот към този момент сте имали някои трагични събития, свързани с тези уплахи. С други думи, в случай че душата ви се тормози от такова нещо, то значи е претърпяла такава покруса.



Развита вътрешен глас

Обикновено " опитни " хора се усещат като че ли са живели към този момент доста, доста години и са виждали на практика всичко в този свят. Всички сме попадали на хора, които макар нежната си възраст съумяват да ни удивят с мъдростите си. Тези хора постоянно се доверяват на интуицията си и постоянно сполучливо плануват развиването на дадена обстановка. 

Повтарящи се сънища
 5 аргументи да научите повече за вашите предшественици 5 аргументи да научите повече за вашите предшественици
Всеки от нас има свои предшественици. Има няколко значими аргументи, заради които би трябвало да знаете кои са били вашите предшественици преди доста епохи. То...

Експертите считат, че в съня нормално виждаме това, което ни вълнува най-вече. Ако непрекъснато сънувате едни и същи сънища, това е мотив да размишлявате върху обстоятелството, че душата ви може да е живяла повече от един живот и в този момент превърта тези моменти, които са от изключително значение за нея. Ето за какво нашите предшественици са вярвали, че всеки сън има своя лична интерпретация и е в положение да ни опише какво ще ни се случи в близко бъдеще или какво се е случило с нас преди този момент.

Чувство за дежавю

Някои хора, за които се споделя, че не идват на тази Земята за пръв път, усещат, че някои събития към този момент са се случили с тях и съвсем ясно могат да кажат какво ще се случи по-късно. Също по този начин те могат да видят събитията в съня си.

Приемане на непознатата болежка, като своя

Смята се, че хората, са били подложени на огромно страдалчество в предишното, са изпитали толкоз доста прочувствени катаклизми, че в този момент могат да реагират сензитивно на всичко.
 5-те зодии, които не могат да се отърват от предишното си 5-те зодии, които не могат да се отърват от предишното си
Трудно е да пуснем предишното да си отиде, изключително в случай че то е обвързвано с човек, на който сме държали, който сме обичали и с който имаме...

Интерес към мистиката

Ако сте привлечени от всичко мистично и извънредно и другари ви непрестанно ви загатват, че сте прекомерно метафизичен настроени към живота, то можете да сте сигурни, че по този метод се пробвате да намерите смисъла на живота и да коригирате грешките, които сте създали по-рано. 



Живот без неточности

Експертите са уверени, че " някогашната " душа към този момент е съумяла да проучва грешките си, направени в предишното, тъй като в действителния живот тя разрешава доста по-малко пропуски. Ето за какво, като гледаме някои хора, имаме възприятието, че към този момент авансово знаят по какъв начин да работят в другите обстановки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР