Безпрецедентно единство демонстрираха президентът и премиерът. Румен Радев и Бойко

...
Безпрецедентно единство демонстрираха президентът и премиерът. Румен Радев и Бойко
Коментари Харесай

Президент и премиер: Борбата е за всеки българин

Безпрецедентно единение демонстрираха президентът и министър председателят. Румен Радев и Бойко Борисов загърбиха разногласията и приканиха нацията към единение в сложната борба с ковид.

Двамата го демонстрираха в взаимно изказване след среща на " Дондуков " 2 с присъединяване и на шефа на спешния щаб ген.Мутафчийски.

България и светът минават през тежко тестване. То постанова цялостна готовност на материалните запаси и моралните сили на обществото. Епидемията ще подложи на тестване здравната системи и всички обществени системи от страната, които ще би трябвало да устоят в една спешна обстановка макар трупането на проблеми с десетилетия ", съобщи президентът Румен Радев.

Той подсети, че би трябвало да изразим своето почитание и поддръжка към българските лекари и медицински експерти, върху които ляга главната тежест на тази борба.

Румен Радев - президент: Нашето оцеляване зависи от техния професионализъм, добродетелност, техническо застраховане, обществена сигурност и успокоение и това би трябвало да е неизменен ангажимент на страната. 30 години българите се избавят поединично, само че тази смъртоносна зараза, която покосява най-слабите и възрастните хора, припомня, че е време да осъзнаем нуждата от гражданска отговорност и социална взаимност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР