Безплатно пътуване на всички деца на възраст до 14 години

...
Безплатно пътуване на всички деца на възраст до 14 години
Коментари Харесай

Безплатни услуги за децата на 1 юни – Международен ден на детето

Безплатно пътешестване на всички деца на възраст до 14 години ще подарят Българските държавни железници във връзка Международния ден на детето – 1 юни. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ.

Младите пасажери могат да се възползват от тази опция през целия ден през днешния ден във всички пътнически и бързи влакове. При изискване, че пътуването стартира с нощен трен, който отпътува преди 24:00 ч. на 1-ви юни, безплатното пътешестване важи до идването на влака в крайната гара на идващия ден.

Възрастта на децата се удостоверява с копие на акт за раждане или различен документ, доказващ възрастта, както и с железопътни карти „ Дете ” и „ Учащ ”. Запазените места за всички категории влакове, спалните места и разликата за пътешестване в първа класа се заплащат. Децата на възраст до 10 години наложително пътуват с компаньон, напомнят от компанията.

На 1 юни ще бъдат проведени и пътувания с парен локомотив от София до Перник и назад, както и по теснолинейката от Септември до Велинград и в противоположното направление.

Международният ден на детето е придружен с редица забавни прояви в цялата страна.

Етикети: 1 юниБДЖ
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР