Безотговорност е да се казва, че има добри мерки, но

...
Безотговорност е да се казва, че има добри мерки, но
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Безотговорност е да се казва, че има добри мерки, но българите не искат да ги спазват

Безотговорност е да се споделя, че има положителни ограничения, само че българите не желаят да ги съблюдават. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова в изявление за bTV.
" В момента водещи са специалистите и лекарите, тъй като за разлика от политиците се научиха да работят в изискванията на рецесия. Новата опорна точка на министъра на опазването на здравето е, че обществото е отговорно за болестта, тъй като сме безотговорни. Министърът е човек, който умело би трябвало да изслуша какво би трябвало да се направи. Знаем ли сега с какъв брой лечебни заведения и кревати разполагаме? Къде са тези лечебни заведения, с какво съоръжение и инсталация. Когато президентът Румен Радев сподели, че би трябвало да има стратегия, по която да се изразходват, те го упрекваха, че е против държавното управление. От това политиканстване желая да излезем. Ние ще излезем от тази рецесия макар държавното управление, здравния министър и хаоса, който се основава в страната. Ще излезем дружно като жители. Не съм съгласна с това, че хората са безотговорни. Виждам какъв брой са прецизни хората. Безотговорност е да се споделя, че има положителни ограничения, само че българите не желаят да ги съблюдават. Държавата може да бъде отворена и с ограничения. Не считам, че ние всички би трябвало да се научим на изкуството да се движим по ръба на бръснача. Трябва да има повече разсъдък, а не предпочитание за политическо оцеляване ", уточни тя.
 Йотова: Държавата да изготви стратегия с нови ограничения поради COVID-19 Йотова: Държавата да изготви стратегия с нови ограничения поради COVID-19
Държавата да изготви стратегия с нови ограничения, поради разрастващата се зараза с COVID-19 в страната. За това прикани в Русе вицепрезиде...
По тематиката за пътуването на президента Румен Радев в Естония, Йотова съобщи: " Нищо укоримо не виждам в постъпката на президента ".
" Някои неща бяха спестени във връзка с визитата на президента в Естония. РЗИ се обърна към президента едвам на идване от Евтония ", добави тя.
На въпрос дали Българска социалистическа партия ще поддържа президента за втори мандат, тя уточни: " Не виждам причини в противоположна посока ". По думите ѝ напрежение сред Румен Радев и Корнелия Нинова няма. " Създава се едно изкуствено напрежение. Това е част от борбата против Румен Радев и опит за блокиране на втория му мандат ", сподели още Йотова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР