Безлихвен кредит – какво е това? Все повече хора искат

...
Безлихвен кредит – какво е това? Все повече хора искат
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем преди да изтеглим безлихвен кредит?

Безлихвен заем – какво е това? Все повече хора желаят да схванат изискванията и да узнаят дали имат право да теглят подобен. Дори да ви се коства, че подобен заем не може да съществува, не бъдете скептични. За да не се лутате из интернет пространството в търсене на информация, събрахме всичко, което би трябвало да знаете за така наречен безлихвен заем.

Какво тъкмо съставлява един безлихвен заем?

Безлихвеният заем се предлага най-много на новите клиенти, с цел да ги завоюва за в бъдеще. Почти всяка компания, като предлага бързи онлайн заеми без рента до заплата. С помощта на подобен заем можете да си помогнете при финансова потребност, когато е неотложно заплащането да стане в най-кратък период. В подобен случай остава повече време до деня, в който ще получите заплата. При безлихвен заем връщате точната сума, която сте изтеглили, само че би трябвало да спазите едно значимо изискване – да върнете парите в авансово определен период. Ако не се издължите в точния момент, заемът ще се оскъпи и ще се начисли рента, която ще би трябвало да платите.

Какви суми може да теглите и за какъв брой време би трябвало да ги върнете?

Имайте поради, че този тип заеми е за да помогне краткотрайно, по тази причина не може да теглите доста огромни суми. Обикновено размерът на сумата е от 50 до 2000 лв., а срокът за погасяване варира от 5 до 45 дни. Хубавото е, че изборът е напълно ваш и за периода, и за размера на сумата. Но би трябвало да знаете, че другите кредитни компании имат и разнообразни условия, които могат да бъдат характерни. Необходимо е да се запознаете с тях авансово.

В кои случаи се тегли безлихвен заем?

Този тип заеми се теглят при незабавна потребност от дребна сума пари. Например, когато би трябвало да платите тока. Ако не го платите, ще бъде спрян, а след това има такса за включване. Може да си спестите таксата, да вземете безлихвен заем и бързо да решите казуса. Заемът оказва помощ в под напрежение миг и икономисва непотребния стрес в такива обстановки, като най-често се отпуска от небанкови институции, които е добре да ревизирате авансово. Ако всичко е наред, преимуществото на безлихвения заем е, че няма да платите нито спомагателни такси, нито лихви.

Каква е процедурата по изтегляне на безлихвен заем?

Може да кандидатствате за безлихвен заем без да е нужно да попълвате и подписвате един куп документи, тъй като всичко става доста елементарно и бързо, напълно онлайн. Обикновено процедурата лишава към 15 минути и още на същия ден може да получите парите си по комфортен за вас метод. Както и при другите онлайн заеми, и тук е належащо просто да имате 18 години, годна персонална карта, българско поданство и добра кредитна история в Централен кредитен указател.

Каква е разликата сред безлихвен заем и другите онлайн заеми?

Принципно, потребителските заеми имат такси за разглеждане на документите, за самото кандидатстване, за изтегляне и така нататък Но, както към този момент стана ясно, при безлихвен заем това не е по този начин. Друга разлика е, че безлихвеният заем съставлява промоционална услуга, която се предлага от кредитна компания, когато за първи път кандидатствате за заем при тях. Този заем цели да покаже на клиентите качеството на предлаганите кредитни услуги и отношението на кредитора. Така клиентът взема решение дали желае да употребява тези услуги от тъкмо тази компания за в бъдеще.‍

Какви са преимуществата на безлихвения заем?

Освен очевидното преимущество да не се заплащат лихви, такси и така нататък, безлихвеният бърз заем има и още плюсове. Той обезпечава финансова помощ при краткотраен дефицит на пари. Фирмите имат извънредно гъвкави условия при отпущането на подобен вид заеми, а това постоянно взема решение доста проблеми. Безлихвен заем може да се изтегли даже през почивните дни, даже когато банките не работят. Това е доста комфортно решение на проблемите, изключително за хората, които незабавно имат потребност от пари за ремонт на колата или за заплащане на сметки. Те могат да си оказват помощ по този метод, до момента в който се снабдят с финансови средства. Освен всичко това, при онлайн заемите има бистрота и улеснения за клиента. Всички условия са налични в уеб страницата на компанията, а в случай че имате потребност от помощ или разяснение на нещо, можете да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти.

За какво да внимавате преди да кандидатствате за безлихвен заем?

За да не се трансформира безлихвения заем в подобен с рента, би трябвало да сте извънредно деликатни. На първо място се уверете, че определеният от вас заемодател предлага тъкмо този вид заем. Вижте какви са критериите за приемане и в случай че не отговаряте на тях, няма смисъл да кандидатствате. Проучете интервала на погасяване и не теглете този заем, в случай че не сте изцяло сигурни, че ще съумеете да го погасите в период. Трябва да бъдете уверени, че няма скрити такси, които могат да ви изненадат неприятно. Също по този начин, би трябвало да сте сигурни, че безлихвеният заем е подобен за целия интервал, а освен за част от него. Ако е по този начин, би трябвало да сте уверени, че можете да влезете в интервала без рента. Имайте поради, че в случай че сте правилни към компанията, тя може да предложи специфични условия, в случай че отново имате потребност от нейните услуги.

 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР