Безжизнените тела на двама младежи бяха открити в кафенето Типичен

...
Безжизнените тела на двама младежи бяха открити в кафенето Типичен
Коментари Харесай

Двама младежи се свариха живи в кафене

Безжизнените тела на двама младежи бяха открити в кафенето „ Типичен Питер “ в Адмиралтейския регион на Санкт Петербург, информира Монитор.  Останките на мъжете плували във вряла вода, бликнала от спукана водопроводна тръба.  

``
реклама

Агенцията прецизира, че кафенето се намирало в мазето на жилищен блок. Когато тръбата се спукала, младежите незабавно напуснали заведението и излезли на улицата, само че след това решили да се върнат, с цел да вземат персоналните си движимости, описват очевидци. Именно тогава врялата вода ги заляла, показват локални медии.

Трагедията се разиграла към 3,30 часа сутринта в петък. В злополучната нощ единият от починалите чествал своя рожден ден, като за задачата резервирал обособена зала с караоке в кафенето, оповестява тв каналът 78.ru, цитирайки админа на заведението Руслан Мамонов.

По думите му, в залата имало още една госпожица и водещият на мероприятието, само че те съумели в точния момент да излязат и се избавили. В резултат на повредата в двора на кооперацията се образувала голяма яма, цялостна с вода, в която пропаднали две леки коли. По случая е формирано наказателно дело за оказване на услуги, неотговарящи на условията за сигурност.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР