Безжичните прахосмукачки като Jimmy H9 Pro улесняват почистването Три от най-добрите

...
Безжичните прахосмукачки като Jimmy H9 Pro улесняват почистването
Три от най-добрите
Коментари Харесай

Три Jimmy прахосмукачки – безжични, с голяма мощност


Безжичните прахосмукачки като Jimmy H9 Pro улесняват почистването

Три от най-хубавите ръчни прахосмукачки Jimmy – бранд от групата на Xiaomi – се оферират сега на атрактивни цени с отстъпки в световния онлайн магазин Geekbuying. И трите модела са безжични, с огромна всмукателна мощ и разнородни съоръжения за дейно разчистване на жилището.

Първият модел, който притегля вниманието, е. Това е потвърдена в практиката ръчна безжична прахосмукачка, едно от най-хубавите творения на марката – в този момент тя се предлага единствено за €204,16 с ваучър за отстъпка NNNJMJV85PC.

Jimmy JV85 Pro е комфортна и лесна за обслужване ръчна прахосмукачка

Удобна и ефикасна, JV85 Pro се отличава с огромна всмукателна мощ от 200 AW, като също по този начин е доста издръжлива – с едно зареждане на батерията може да работи 70 минути.

Когато излезе на пазара, JV85 Pro впечатли с патентованата технология за „ водоравен циклон ” и незабавно се нарежда като най-хубавата прахосмукачка в своя клас. Друга отличителна специфичност на модела е металната тръба с еластичен дизайн – това градивно решение улеснява извънредно доста почистването под мебели.

С гъвкава железна тръба, Jimmy JV85 Pro елементарно почиства под мебелите

Не на последно място, комплектът на Jimmy JV85 Pro включва разнородни съоръжения за разчистване при всевъзможни сюжет на приложимост. Освен това моделът работи безшумно и се обслужва доста елементарно. Несъмнено – безжична прахосмукачка, която си коства всеки лев, изхарчен за нея.

Можете да купите модела тук: – за €204,16 с ваучър за отстъпка NNNJMJV85PC и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Jimmy JV85 Pro се доставя в комплект с разнородни съоръжения

Вторият модел, предлаган също на преференциална цена сега, е, който се отличава с още по-добри характерности от JV85 Pro и коства €269 с ваучър за отстъпка 77DAS2WF в онлайн магазина Geekbuying.

Това е най-мощната прахосмукачката в по-новата серия H на Jimmy, с 600W безчетков мотор и мощ 200AW. А що се отнася до издръжливостта – моделът може да работи до 80 минути с едно зареждане на батерията с потенциал 3000 мАч.

Jimmy H9 Pro почиства дейно разнообразни подови настилки

H9 Pro също разполага с гъвкава железна тръба, която трансформира ъгъла си автоматизирано, тъй че да улесни оптимално потребителя в сложни зони за разчистване – да вземем за пример, под мебелите. Благодарение на това, почистващата глава влиза свободно на всички места.

Тази ръчна прахосмукачка има огромна кофичка за боклука – с размер 0,6 л, което значи по-продължително разчистване без обслужване. Както и при JV85 Pro, моделът употребява патентования циклонен дизайн, който понижава загубата на всмукателна мощ.

Jimmy H9 Pro може да почиства в продължение на 80 минути с едно зареждане

Мнозина дефинират като кралят на безжични прахосмукачки и това не е пресилено, като се имат поради огромната ѝ мощ, 8-те съоръжения в комплекта, издръжливата сменяема батерия, AMOLED дисплеят и опцията за окачване на стена.

H9 Pro е образован апарат, кадърен автоматизирано да избира подобаваща стратегия за разчистване според от положението на пода. Може да работи в четири режима: ECO с оптималната дълготрайност от 80 минути, TURBO до 30 минути, MAX с най-голяма активност до 15 минути и CAR – с автоматизирано, интелигентно конфигуриране на всмукателната мощ за 60 минути работа.

Комплектът на Jimmy H9 Pro включва богат набор от четки и други съоръжения

Можете да купите модела тук: – за €269 с ваучър за отстъпка 77DAS2WF и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Наличен е също моп вид: – за €268,59 с ваучър за отстъпка NNNJMH9PMP и доставка при същите условия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР