Бездомник и неговите дружки се настаниха пред входа на блок

...
Бездомник и неговите дружки се настаниха пред входа на блок
Коментари Харесай

Такава смрад Пловдив не помни! Бездомници превзеха входа на блок СНИМКИ

Бездомник и неговите приятелки се настаниха пред входа на блок в Пловдив и го трансфораха в нужник. За това алармираха живущи там, които към този момент са вдигнали ръце след редица сигнали до разнообразни институции. Те се обърнаха към „ Марица “ с вярата казусът им да бъде решен.
 Такава воня Пловдив не помни! Бездомници превзеха входа на блок СНИМКИ
Въпросното място, превърнато в помийна яма, се намира по продължението на бул. „ Христо Ботев “, сред „ Макдоналдс “ и тотопункта там.
„ Имахме предел на самообладание много дълго време, тъй като всеки може да изпадне в обстановката на бездомника, Но този човек стартира да събира други хора. Твърди, че е от махалата, виждам го от доста време. Викахме полиция, само че тя не свърши работа. Може да ни глобява за погрешно паркиране, само че и тези самонанесли се пред блока. Никой не може да се оправи с тези хора. Ако няма съответна реакция от институциите, ще вземем нещата в свои ръце и ще ги прогоним. Това беше един от най-хубавите квартали, който се трансформира в нужник “, описа пред „ Марица “ Филип Иванов, който живее там. По думите му миризмата, която се носи е непоносима, допуска и че се популяризират болести. “На магазините им падна оборота, тъй като хората заобикалят квартала поради тези бездомници. Не могат да понасят всичко, което се случва. Отпред са го трансформирали на нужник и боклуджийник. Един път взех тоягата и ги прогоних, само че след 3 дни отново се върнаха “, сподели още Иванов.  Такава воня Пловдив не помни! Бездомници превзеха входа на блок СНИМКИ
фотоси от Наташа Манева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР