Бездомен мъж от Варна трогна минувачите в града със своята

...
Бездомен мъж от Варна трогна минувачите в града със своята
Коментари Харесай

Бездомно момче разплака варненци: Спасете приятеля ми

Бездомен мъж от Варна трогна минувачите в града със своята молба. Мъжът се споделя Петьо и преди месец е останал на улицата, няма близки. Цял ден стои пред Операта, с цел да събира пари, с които желае да избави своя единствен другар – кучето си.
Историята на Петьо описа жена в обществените мрежи:
Минавайки около операта, попаднах на човек, който събира пари за лекуването на кучето си. Всички го подминаваха и евентуално като мен са си помислили, че е някаква машинация и че кучето е упоено. Заговорих го, споделя се Петьо. Преди месец е останал без дом и оттогава живее при разнообразни другари. Няма нито телефон, нито номер, нито интернет или фейсбук. Има си единствено кучо, който има асцит (задържане на течности в корема) и се нуждае от СПЕШНО лекуване, другояче ще си отиде в страдания. Ходил е в разнообразни клиники, споделили са му към 100лв за първични проби, настрана лекарства и стационар, защото би трябвало да се източва течността. Обадих се в клиниките, в действителност ги е посещавал, не лъже. Момчето плака, доста обича кучето си. Не е наркоман или алкохолик, нито пък работи за някой различен. Попитах го, не желае НИЩО, добре е, желае единствено кучето му да получи лекуване. От през днешния ден има събрани към 15лв на монетки. Публикувам фотоси с негово разрешение.
УМОЛЯВАМ всеки, който има предпочитание, да помогне на Петьо. Каза, че всеки ден по през целия ден стои до операта (срещу съда). Тръгва си към 7, с цел да не замръзне кучето.
Не съм медиатор на Петьо, не обикалям по клиниките с него и НЕ групирам пари за лекуването на кучето. Ако някой желае да подари, дано се срещне с момчето на място. Добър човек е, само че доста печален. Обещах му да обявявам пост във Facebook с вярата някой да се отзове за лекуването.
Познат на Петьо описа:
Свястно момче е и търси работа,но го наемат единствено за летния сезон. Майка му умря,а втория му татко продаде жилището и го остави на улицата. Сега единствено в строителството…..но той е с проблеми в таза или кръвта.. не знам точно
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР