Безброй изненади са подготвили организаторите за 10-годишния юбилей на детския

...
Безброй изненади са подготвили организаторите за 10-годишния юбилей на детския
Коментари Харесай

Най-сладкият ден“ с безброй изненади за малчуганите на Варна на 25 май

 Безброй изненади са подготвили уредниците за 10-годишния празник на детския и юношески културен конгрес " Най-сладкият ден “.

Това е сериозен мотив за почерпка, по тази причина, през целия ден ще се раздават балони, ще има безвъзмездни дегустации на сладоледи, торти, сладкиши и бонбони за децата от публиката.

Забавата с това не стопира. Форумът ще показа голям брой креативен работилници за приложно творчество, уърк шопове в които дребните гости ще вземат участие в състезания и надпревари с предметни награди и лакомства.

Програмата на целодневния концерт е изпъстрена с песни и танци, демонстрации по айкидо, вокални осъществявания на млади поп и джаз гении, ще се лее национална музика, ще се любуваме на оперни осъществявания, състезателен рокендрол, хип хоп и стрийт денс, а в края на деня ще има осъществявания по класическа китара, ще свирят рок банди.

В рамките на събитието обичайно се организират две томболи за които са обезпечени доста награди, сред които - ваучери за летни лагери, разходка с корабче, просветителни енциклопедии, раници, топки, играчки и училищен принадлежности.

Това което прави същински щастливи и уредниците и публиката, са вкусно декорираните със сладолед детски муцунки, надяждането със шоколадови шишчета, неподправения смях и искрящите от наслада детски очи.

Затова този празник е толкоз пъстър, толкоз чакан и по този начин занимателен! Затова " Най-сладкият ден " се трансформира в най-мащабната обществена демонстрация за деца и младежи във Варна.

Десетото, юбилейно издание ще се организира на 25 май /събота/, от 10 до 20 ч. още веднъж пред централния вход на Морската градина.

Всички малчугани са поканени да дойдат облечени с костюми на приказни герои, с цел да създадем празника още по-шарен и трогателен.

Партньори на събитието са Община Варна, Varna24.bg , LED екрани/Tunell Light и други Организатор на събитието са екипът на PR и рекламна организация Протема и Пламена Николова.

Вход свободен!

За повече информация - https://www.facebook.com/Nai.sladkiat.den/
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР