„Безаналоговата“ армия на Владимир Путин с високоточни оръжия унищожи тоалетна

...
„Безаналоговата“ армия на Владимир Путин с високоточни оръжия унищожи тоалетна
Коментари Харесай

Русия унищожи тоалетна в Украйна с ракета за 5 милиона долара

„ Безаналоговата “ войска на Владимир Путин с високоточни оръжия унищожи тоалетна на плажа в Одеса с ракета, струваща към пет милиона $.

Това е следващо оскърбление за Путин, откакто с ракета за милиони съветските въоръжени сили поразиха само тоалетна на плажа в украинския черноморски град, написа „ Мирър “.

Черноморското пристанище играе жизненоважна роля в цялостната стопанска система на Украйна. Руските окупатори са блокирали износа на Украйна, а град Одеса е основна стратегическа цел за Путин. Южното оперативно командване на Украйна удостовери, че социална тоалетна е била унищожена в Одеса. Освен репутацията на съветската окупаторска войска, няма други загуби при въпросния удар.

Не за първи във войната съветската войска унищожава нещо, което е непознато за нея. През месец април Оперативното командване „ Север “ на украинските въоръжени сили заяви, че съветската войска сполучливо е поразила екотоалетна. Украинските служби разкриха, че прецизният удар е бил нанесен край Гуляйполе, Запорожка област, в източната част на страната. Възможно е руснаците да са я считали за биологична лаборатория, се майтапиха консуматори в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР