Без скандали и разправии, водеща Paдocт Драганова чинно си плати

...
Без скандали и разправии, водеща Paдocт Драганова чинно си плати
Коментари Харесай

Закопчаха Радост Драганова

Без кавги и разправии, водеща Paдocт Драганова почтително си заплати наложената санкция. С 30 лева олекна водещата, откакто не запомнила да пусне известие, с което да заплати за паркиране в столицата. Радост умерено изчакала да освободят лъскавото ѝ возило от скобата, написа novini.bg.

Въпреки първичното отчаяние от случката създателката на предаването „ Огледала " се отнася с почитание към чиновниците на центъра за градска подвижност, без да прави скандал. Брюнетката се опитвала да отиде на разкрасителни процедури, само че малко преди да пристигна редът ѝ, я привикали поради неправилното паркиране.

Радост джитка из София със супер къса пола, която едвам прикрива задните ѝ елементи. По джапанки и единствено с портмоне в ръка, Драганова притичала, с цел да си заплати. Водещата на предаването „ Мармалад " не се тормози и не крие големия белег на коляното си, който ясно cе вижда под късите ѝ тоалети.

Оказва се, че малко преди да бъде оповестено изключителното състояние поради пандемията от COVID-19, Радост претърпява случай. Докато кара ски на Боровец, някогашната спортистка се блъска в различен скиор. Сериозно потърпевш е десният крайник на звездата, който се оказва, че е строшен на три места. Освен с титаниев гвоздей, Радост се снабдява и с пет шева.

Това обаче по никакъв метод не тормози колоритната журналистка, която не се свени да носи къси облекла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР