Без сенки можем, без спирала – не. Подчертава миглите ни

...
Без сенки можем, без спирала – не. Подчертава миглите ни
Коментари Харесай

Грешките при използването на спиралата

Без сенки можем, без серпантина – не. Подчертава миглите ни и кара очите да изпъкнат. Дори и мъжете се изкушават от по този начин познатото ни “пърхане с мигли ”.

Често обаче позволяваме някои неточности при нанасянето на спиралата, с което тя губи трагичния си резултат или бързо изсъхва.


Кои са нещата, които не трябва да правиш?

Многократно вкарване и изкарване на четката в тубичката

Да, всички имаме този табиет. Вероятно с цел да поеме четката отмерено и задоволително туш, я “напомпваме ” като движим четката в капсулата нагоре-надолу. Грешка. По този метод вкарваш въздух във флакончето, който основава наплъстявания, които се придвижват върху миглите ти. И освен това – непотребният въздух в спиралата способства за бързото ѝ изсъхване.

Нанасяш няколко пласта

5 или 50, няма значение. Повечето спирали не са предопределени да се нанасят на повече от един пласт. С всяко последващо придвижване с четката сплъстяваш миглите си, по тях се образуват топченца туш, които придават на ниска цена и неестествен тип.

Разчиташ на остарялата си серпантина


Не си спомняш по кое време си я купила? Тогава я хвърли.
Старите спирали гъмжат от микроби, които предизвикват зачервявания и сърбеж в очите. Не това ти е задачата, когато слагаш серпантина, нали? Ползвай единствено такава, за която си спомняш по кое време тъкмо е купена, с цел да си сигурна, че не е остаряла.

Натискаш в основата на миглите

По този метод обаче нанасяш прекалено много серпантина и по-скоро оставяш грозни черни следи, в сравнение с да създаваш замайващ резултат. Ако въпреки всичко нанесеш повечко туш, почисти непотребното.

Забравяш да нанесеш в основата

И в случай че нагоре казахме, че една от грешките е натискът и прекаляването със серпантина в корените на миглите, то като друга неточност може да посочим и неналичието на серпантина в корените въобще. Ще постигнеш резултат луксозни мигли, в случай че се научиш с леки придвижвания на четката наляво и надясно да си нанасяш серпантина и в основата.

Виж още:
Уикенд жанр: 8 находки от онлайн магазините
Горещ тренд: Камъни в косите
Направи го като спящата хубавица!
Големи очи за повече сексапил
Тайните на 8-часовата диета

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР