Без съмнения седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън

...
Без съмнения седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън
Коментари Харесай

Хамилтън разкри кои са двата отбора, които иска да види в челото на Формула 1

Без подозрения седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън се надява през 2023 година още веднъж да бъде част от борбата за международната купа след разочароващия сезон 2022, в който той приключи едвам шести при водачите без нито една победа. За британецът това беше първи нулев сезон в кариерата във Формула 1.
 Серията на Хамилтън завърши! Британецът с първи нулев сезон във Формула 1 Серията на Хамилтън завърши! Британецът с първи нулев сезон във Формула 1
Освен тази серия на Хамилтън през 2022 година бе прекратена и поредицата от осем следващи конструкторски трофеи на Мерцедес. Базираният в Бракли тим се смъкна до третото място в класиране, печелейки единствено един път, с помощта на Джордж Ръсел в преспоследния старт за сезона в Бразилия.

Именно този мощен край на годината дава очаквания на почитателите на Формула 1, че през 2023 година ще има три тима с изравнени сили в челото на класиране. Хамилтън обаче се надявам тази численост да се усили в случай че не през 2023, то през 2024 година, когато и Макларън, и Алпин също да се приближат до водачите.

„ Аз имам вяра, че ние още веднъж ще сме в борбата в челото и ще можем да победи Ред Бул, в действителност го имам вяра. Също по този начин се надявам и Ферари да са по-силни след сложната година, която имаха. Те имаха някои мощни моменти, което хубаво, тъй като постоянно е прелестно да виждаш Ферари в мощна позиция.

„ Определено се надявам за борба сред повече от два тима през тази година. Надявам се да сме най-малко три отбора в челото, в случай че не и повече. Защо Макларън да не са там? Алпин също не се показват неприятно. Ще забележим какво ще стане “, съобщи Хамилтън пред формалния уебсайт на Формула 1.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР