Без съмнение, Мис Варна 2023 година е най-коментираният досега в

...
Без съмнение, Мис Варна 2023 година е най-коментираният досега в
Коментари Харесай

Мира Матеева, организатор на Мис Варна: Елизабет живее от дете във Варна, а майка й е българка

Без подозрение, Мис Варна 2023 година е най-коментираният до момента в историята на града конкурс. Поводът е тазгодишната носителка на влиятелната премия, Елизабет Кравец, чийто избор скара варненци. Стотици хора, от едната страна приветстваха победителката и бяха безапелационни, че короната е изцяло заслужена. Но против 17-годишната хубавица и уредниците, се изляха също и доста негативни мнения, а част от хората видяха в избора на Кравец политически аргументи заради фактът, че тя има украински корени.  Varna24.bg  потърси за коментар по тематиката Mира Матеева, собственик на фешън организация Vip Fashion Group - уредник и лицензиант на състезанието " Мис Варна “.

Матеева изясни, че по правилник, право на присъединяване в състезанието Мис Варна има всяко момиче, което трайно живее на територията на Варна и региона. По мотив острите изявления в мрежата, че Кравец не е имала право да взе участие на състезанието, Матеева изясни, че хубавицата изцяло дава отговор на това условие, защото тя живее в морската столица от напълно скромна възраст. Девойката е пристигнала във Варна едвам на 7 години. 

" Елизабет не е тук поради войната в Украйна. Майка й е българка, пристигнали са във Варна, когато Елизабет е била напълно малко дете, тя е израснала тук, приказва съвършен български, учи тук, приятелите й са тук. Нещо повече, тя е играч по спортни танци и от години показва България по света, като е спечелила многочислени трофеи за страната ни. " сподели още Матеева.

" Ние постоянно се стремим да избираме най-хубавата участничка, тази която ще бъде годост за град Варна и ще носи почтено короната. Затова не одобрявам това, което се случва в този момент ", добави Матеева.

Освен да живее в град Варна, с цел да вземе короната, претендентката би трябвало да е висока най-малко 170 см, да покрива физическите критерии и да има гений, а Елизабет Кравиц без подозрение дава отговор на всички условия. 

Въпреки нежната си възраст победителкате реагира умерено на хейта против нея. " Заради дългогодишната си спортна кариера и опита й от интернационалните надпревари, Елизабет има желязна душeвност и дисциплинираност, тя приема всичко философски ", успокои Матеева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР