Без регистрационни табели останаха два автомобила, след като шофьорите им

...
Без регистрационни табели останаха два автомобила, след като шофьорите им
Коментари Харесай

Свалиха табелите на два нередовни автомобила във Врачанско

Без регистрационни табели останаха два автомобила, откакто водачите им бяха хванати в тежки нарушавания, научихме от полицията. Две поредни инспекции през вчерашния следобяд откриха двамата неизрядни водачи.
Първият е спрян на авто-патрул към 14 часа в региона на Криводол. Колата, карана от него е "Рено Меган ". 26-годишният мъж, който седял зад кормилото, нямал брошура. Той е гражданин на село Уровене и носи буквите М.Е. По данни колата не е негова, а регистрационните табели са издадени за друго транспортно средство. Водача се разминал с акт и бързо произвеждане, формирано в Райнонното ръководство във Враца.
Същия ден е спрян за инспекция и "Мицубиши Галант ", ръководен от неправоспособния М.М. Мъжът е на 32 години и не има удостоверение за ръководство на транспортното средство, защото му е било отнето за предходни нарушавания. Униформените неотложно са свалили табелите на автомобила и са съставили акт за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата. По случая на рецидивиста от Търнава е стартирано произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР