Без Лионел Меси Аржентина се справи с Италия в контролна

...
Без Лионел Меси Аржентина се справи с Италия в контролна
Коментари Харесай

Аржентина без Меси се справи със слаба Италия

Без Лионел Меси Аржентина се оправи с Италия в контролна среща, играна на стадион " Етихад " в Манчестър. Звездата на " Барселона " е контузен и изгледа целия мач от пейката. Нямаше и потребност той да се намесва, защото съотборниците му завоюваха елементарно с 2:0.

Преди началото на срещата и двата отбора отдадоха респект с минута безмълвие на умрелия капитан на " Фиорентина " Давиде Астори. Всички футболисти от тима на Италия пък излязоха на терена с фланелки с неговия номер - 13.

Още в 6-ата минута Анхел ди Мария тества рефлексите на завърналия се в националния отбор Джанлуиджи Буфон. Отаменди и Паредес също бомбардираха стража, само че неопределено.

Аржентинците владееха топката повече, само че и италианците съумяха да насочат удари през първата част посредством Пароло и Инсиние. Пропуск през втората част направи и Имобиле.

Евер Банега даде преднина на Аржентина в 75-ата минута, когато след двойно подаване получи на границата на наказателното поле и с удар по земята означи. Десет по-късно при бърза офанзива Игуаин подаде вляво на Лансини, който със мощен изстрел удвои, с цел да оформи крайния резултат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР