Без кръчми може. Включително без дискотеки. Без мачове с агитки

...
Без кръчми може. Включително без дискотеки. Без мачове с агитки
Коментари Харесай

Политолог: Без кръчми и молове може, без училища - не

Без кръчми може. Включително без нощни заведения. Без мачове с агитки може. Дори без молове може. Без учебни заведения не може. Това е написал политолог ът Огнян Минчев във фейсбук. Според него е голяма жертвата, когато отнемане децата от учебно заведение.  Виж цялостния текст на позицията на Огнян Минчев:

" Главният здравен контрольор доктор Кунчев предлага въвеждането на серия от ограничения за ограничение на болестта при настоящата вълна на ковид-19. Когато тези ограничения се разискват, засегнатите класи стачкуват и оказват напън за анулацията им.

Има единствено едно съсловие, което не стачкува - няма сили и организация да стачкува - и това са нашите деца. У нас ограниченията стартират и свършват с прекосяването на учебното образование онлайн. Малко гласове се чуват за това, какво в действителност съставлява това образование онлайн.

За доста огромна част от децата то е в огромна степен официално. Стоенето сам/сама пред компютъра редуцира вниманието и намалява усещането на преподавания материал даже и детето да е стимулирано да го усвои. А колцина са стимулирани без наличието на преподавател, който активизира, засилва, в случай че се постанова - глоби.

Предлагам - сходно на множеството европейски страни - учебните заведения да бъдат последните институции, които са подложени на ограничаващите ограничения при възходяща вълна на коронавирус и да бъдат първите институции, които са освободени от тези ограничавания. Това не е просто вид - това е нужда. Пред очите ни към този момент трета година ще се развива развой на номинално образование, което ще асоциализира огромни групи деца, ще основава големи пропуски както в познанието им, по този начин и в цялостния развой на тяхната социализация.

Без кръчми може. Включително без нощни заведения. Без мачове с агитки може. Дори без молове може. Държавата може да ги компенсира. Без учебни заведения не може. Прекалено огромна е жертвата, която принуждаваме бъдещето да прави с нашето настояще, когато лишаваме децата си от учебно заведение. И никой не може да ни компенсира за това ".

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР