Без конструктивни нормални разговори в парламента и без разговори с

...
Без конструктивни нормални разговори в парламента и без разговори с
Коментари Харесай

Даниел Митов: Без разговори с нас правителство не може да има

Без градивни естествени диалози в Народното събрание и без диалози с ГЕРБ – Съюз на демократичните сили държавно управление не може да има. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ-СДС и зам.-председател на ГЕРБ Даниел Митов по време на конференция в централата на партията, заяви Агенция „ Фокус “.

Той съобщи, че показаният проекто-кабинет няма да бъде представян в президентството. „ В обстановка сме, в която няма по какъв начин да бъде разплетена през този втори мандат. Тежкото разделяне, което се сътвори в българското общество. Тежкото разделяне сред институциите и политическите партии водят до там, че ние няма по какъв начин да разчитаме на някакъв градивен диалог и вероятно диалог към политики и съдружни съглашения, по тази причина с цел да не бавим процедурата и да подходим отговорно към българските гласоподаватели, ще дадем опция на президента бърза до вземе решение за връчване на третия мандат “, сподели той.

Митев акцентира, че по този начин не може да се продължава. „ България има потребност от устойчиво ръководство. Пред нас стоят рецесии, които би трябвало да бъдат ръководени, а те могат да бъдат ръководени единствено през държавно управление, зад което стои ясно дефинирано и форматирано парламентарно болшинство. Става ясно и друго, че без градивни естествени диалози в Парламента и без диалози с ГЕРБ – Съюз на демократичните сили държавно управление не може да има “, съобщи още той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР