Без изненади при водача на листата на Пловдив град от

...
Без изненади при водача на листата на Пловдив град от
Коментари Харесай

Борисов отново начело на листата на ГЕРБ в Пловдив, в областта – Десислава Трифонова

Без изненади при лидера на листата на Пловдив град от ГЕРБ. Начело на партията си още веднъж застава водачът Бойко Борисов, който ще води и в 25 МИР в София.

Очакванията са идващите от ГЕРБ Пловдив, които ще се борят за място в идващия парламент, да са досегашният народен представител, учител в Аграрния университет и някогашен началник на Регионална инспекция за опазване на околната среда Стефан Шилев, сътрудника му от предходните Народно събрание Радослав Чолаков, ексминистърът на културата Вежди Рашидов, избиран и преди за народен представител от Пловдив, някогашният шеф на летище „ Пловдив “ Спас Шуманов, както и представителят на младежката организация на ГЕРБ Пловдив Йосиф Танев.

От партията към този момент оповестиха, че листата с претендентите за народни представители в региона ще записва в понеделникобластният координатор на ГЕРБ и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев.

Дани Каназирева, която беше народен представител от партията на Борисов в последните три Народното събрание, а преди този момент регионален шеф на Пловдив и дълготраен общински консултант от „ Съюз за Пловдив “, няма да взе участие в идните парламентарни избори. Това разгласи самата тя в обществените мрежи.

" Оставам в града си и ще работя за локалните избори ", написа във Facebook Каназирева. Най-вероятната причина обаче за отхвърли й е точно, че няма да е за четвърти път отпред на листата на ГЕРБ в Пловдив област.

Екскметът на Пловдив и народен представител в предходните Народни събрания Иван Тотев също няма да бъде в листата на ГЕРБ на парламентарните избори на 2 октомври, удостовери самият той пред Дарик. Градския водач на партията на Бойко Борисов ще остане в Пловдив, с цел да готви идния и локалния избор идната година.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР