Без изненада днес американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Без изненада днес американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Тръмп официално номиниран от Републиканската партия за кандидат на президентските избори

Без изненада през днешния ден американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския публично беше номиниран от Републиканската партия като претендент за преизбиране на президентските избори на 3 ноември в първия ден на конгреса на партията в Шарлът, Северна Каролина, предадоха международните организации.

Честта да издигне кандидатурата на Тръмп бе поверена на ръководителя на щатската организация на Републиканската партия в Северна Каролина Майкъл Уатли, след което представители на делегациите на американските щати и територии един по един обявяваха на глас за кого дават гласовете си техните делегати. Прагът от 1276 нужни делегатски гласа Тръмп преодоля, откакто решението си огласи щатът Невада. С неговото мнение делегатските гласове в актива на Тръмп станаха 1284.



Гласуването не завърши с това - решенията си продължиха да афишират по азбучен ред останалите щати и територии. Очаква се своето публично единодушие да одобри номинацията на партията Тръмп да огласи в четвъртък, 27 август, с тържествена тирада на Южната ливада на Белия дом, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР