Без гласовете на ГЕРБ е логично националният празник да остане

...
Без гласовете на ГЕРБ е логично националният празник да остане
Коментари Харесай

Пеевски: Без гласовете на ГЕРБ е логично националният празник да остане 3 март

Без гласовете на ГЕРБ е разумно националният празник да остане 3 март. Това разяснява пред публицисти Делян Пеевски.

Пеевски бе безапелационен, че са твърдо срещу връщането на 20% Данък добавена стойност за ресторантьорите. От Движението няма да дадат поддръжка и за концепцията бонуси против доноси.

По-раноКорнелия Нинова от Българска социалистическа партия разгласи пред публицисти, че имат информация, че от ГЕРБ ще се откажат и от други промени в Конституцията, с изключение на от промяната на националния празник.

Нинова насочи въпрос дали от партията на Борисовще се откажат и от предлагането за двойно поданство за заемане на висши държавни и политически длъжности, както и това, че правосъдната промяна няма да остане във, в който се е подписал Бойко Борисов.

Преди това стана ясно, че от ГЕРБ-СДС няма да поддържат промяна на датата на националния празник от 3 март на 24 май. Това съобщи пред публицисти Бойко Борисов.

" Няма да го има в Конституцията, няма да го подкрепим. И не по тази причина, че не сме за 24 май, а не би трябвало да се бият празниците в България, тъй като и 3 март, и 24 май, Съединението са извънредно светли празници, с цел да стават място за спор, разкол или политика ", изясни Борисов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР