Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме

...
Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме
Коментари Харесай

Феновете на Левски към Костадинов: Да ни наричаш еничари не е полезно за здравето

" Без да влизаме дълбоко в ямата, наречена българска политика, желаеме да заявим на водача на партия " Възраждане ", че да наричаш публиката на Левски " еничари ", надалеч не е потребно за политическата кариера, а и за здравето. " Това обявиха от Националния клуб на последователите на " Левски " в своята страница във " Facebook ".

Повод за това стана пост на Костадинов в обществените мрежи.

" Снощи млади дегенерати, ентусиасти на " Левски ", след мача на своя тим са набрали храброст да атакуван няколко дами в палатките, пазещи паметника на руската войска в София. Били са 30 (част от тях престъпно проявени), дамите - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма по какъв начин да знаят, че тъкмо това са правили и техните прародители, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, с цел да разплачат и поругаят личните си майки ", написа водачът на " Възраждане " във " Facebook ".

Припомняме, че късно снощи фенове на " Левски " нападнаха палатковия лагер пред Паметника на руската войска, счупиха плочата на монумента и замеряха с димки и други хората в лагера. Атаката стана към час след успеха на " сините " над израелския " Апоел " (Беер Шева) с 2:1. " Националният клуб на последователите на Левски има дългогодишна и поредна позиция в поддръжка на демонтажа на срамния и позорен окупаторски монумент в Княжеската градина ", написаха още от клуба.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР