Без да съм юрист по образование, знам, че всички 19

...
Без да съм юрист по образование, знам, че всички 19
Коментари Харесай

Маджо и Маргина могат да вкарат Киро в затвора. От 1 до 6 години

Без да съм правист по обучение, знам, че всички 19 лица от листата „ Петков “ (плюс номинирания за номер 20 Иван Гешев), оповестени за корумпирани, имат право да заведат каузи за набедяване против премиера. И ще ги завоюват.

Това касае състава на член 286 от Наказателния кодекс: " Който пред подобаващ орган на властта набеди някого в закононарушение, като знае, че е почтен, или показа неистинен доказателства против него, се санкционира за набедяване с отнемане от независимост от една до шест години и с публично неодобрение.

Ако набеденият бъде притеглен към наказателна отговорност, наказването е отнемане от независимост от една до 10 години. "
свързани новини300063на 11.02.202285184на 13.02.2022
Припомням, че „ подобаващ орган на властта “ е този, който има право да възбужда наказателно гонене.

Деянието на Кирил Петков изпълва КЛАСИЧЕСКИ ТОЧНО хипотезата на член 286. Той внася при основния прокурор („ подобаващ орган на властта “) лист с лица, за които твърди, че имат принадлежност към корупционни схеми. За доказателства предоставя…статии от медиите, селекционирани посредством Google. Доказателство било и че " това е обществено известно "?! Друг нерелевантен към правото мотив.

Не е нужно да си приключил Харвард, с цел да знаеш, че публикации в медиите и вестникарски отрязъци са „ неистинен доказателства “ . Най-малко тъй като фактологията в тях не е валидирана по съответния юридически път, споменат в закона.

„ Разследванията “ на Иво-Прокопиевата фабрика за окепазяване на човешки ориси, биографии и бизнеси към момента не са канонизирани за „ светата истина “. Статиите на „ Капитал “ и Атанас Чобанов не са улики, пръстови отпечатъци, свидетелски показания или публични документи.

Ситуацията е неприятна за Кирил Петков, съгласно скромния ми разбор без искания. Член 286 категорично споделя – „ от 1 до 6 години “.

Ние може да си мислим всичко за Маджо, Таки, Къро или Маргина, само че те са също толкоз почтени, колкото и останалите български жители. До доказване на противното.

Но „ противното “ не се потвърждава с Google. Или с фантазиите на Иво Прокопиев. Защото той е подателят на листата, Киро е просто пощальон.

Колкото до наличието на хора като доблестния проф. Костадин Ангелов, който две години не спеше измежду пандемията, с цел да лекува болни…Тук към този момент думата има един различен Съд, не земният.

И присъдата ще е без право на обжалване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР