Без да получим разрешение от г-н Костадинов, който при появата

...
Без да получим разрешение от г-н Костадинов, който при появата
Коментари Харесай

Знам кои платиха протеста! - вика големият умник

Без да получим позволение от господин Костадинов, който при появяването му пред Народното събрание, бе замерян със стотинки (копейките и рублите не са конвертируема валута и ги няма у нас…) от подкрепящите държавното управление, се опитахме да поразсъждаваме, от кое място може да са пристигнали финанси за митинга.

Вероятна скица: Дипломати от непознати задачи в София, най-вероятно западни (без подчинени на Митрофанова, тъй като съветското посолство никого не подкупва и няма агентурен апарат), в понеделник десетина часа слагат в пликове по стотина лв. или еквивалент в долари или евро. Хилядите пликове се раздават на сътрудници на посолствата, които във вторник ги предават на свои български сътрудници. В сряда тези сътрудници с колела, тротинетки, коли и скейтбордове обикалят столицата, с цел да връчат пликовете с кинтите на професионални или прочувствено предани поддръжници на Запада. В четвъртък, когато в Народното събрание се леят разногласия и пот в поддръжка и против ръководителя от Политическа партия, сръчни прозападни мушмороци стартират да пишат във Facebook, Инстаграм и прочие апели: Всички пред Народното събрание, да подкрепим Никола, Кирчо и Асенчо! Апелите обикалят мрежата, едвам заблудят елементарния народ, а през това време хилядите с пликчетата с парите, в стройни редици се насочат към мястото за реализация на проекта на непознати посолства.

Вероятно има и различен вид на възнаграждение: по пощата, банкови преводи, посредством разносвачи на пици, доброволци от Червения кръст и Червения полумесец, гладни студенти и възпитаници, през пенсионерски клубове…

Може би Костадин Костадинов знае нещо, което другите не знаят? А може би мисли българите за елементарни? Или той самият е толкоз елементарен, че да има вяра на нелепостите, които самичък изговаря. Има такива...

Руска, наблягам съветска сентенция гласи: Глупакът мисли, че е влъхва, само че мъдрите знаят, че той е простак.

Президентът на Беларус за митингите против него през 2020 година: Чужди посолства заплащат на митингите!

Дмитрий Песков, представител на Кремъл, януари 2021 година: Преувеличен е броят на протестиращите. И не са спонтанни, а платени от непознати посолства и страни.

Ммдаааа… Та по този начин с платения митинг пред Народно събрание и съвпаденията на мненията.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР