Без да го казва в прав текст, Дидие Дешан, на

...
Без да го казва в прав текст, Дидие Дешан, на
Коментари Харесай

Дешан отписа Бензема за финала

Без да го споделя в прав текст, Дидие Дешан, на процедура, отписа Карим Бензема за финала против Аржентина.
" Петлите " излизат на втори следващ край в опит да защитят трофея си от Русия 2018. За последно Аржентина пък игра край през 2014-а, когато загуби от Германия.
На въпрос дали ще употребява възобновения от травма Бензема, Дешан отговори завоалирано, че ще разчита на групата си от 24 футболисти. Това значи че " петлите " ке бъдат без нападателя на Реал Мадрид и без Люка Ернандес, който се контузи още в първия мач против Австралия.
" Ако не ви отговоря, ще кажете, че съм сърдит. И преди съм имал контузени играчи. Карим е един от тях. Последният, който се контузи беше Люка Ернандес. От тогава имам 24 играчи, с които да работя. Групата е тук. Не зависи от мен, който ще пристигна да гледа мача. Моята централизация е върху състава от 24 играчи, който имам и това ще са играчите, които са на може разположение за на следващия ден. Те са част от началото на това странствуване и на следващия ден ще бъдат 24 ", съобщи Дешан.
Бензема получи контузията си в навечерието на шампионата, само че френският селекционер избра да не вика негов заместител в състава. Така нападателят би получил златен орден, в случай че Франция успее да победи Аржентина на финала.
На въпрос за бъдещето си Дешан отговори, че това сега не е на дневен ред. " Аз не съм значим. Работата ми с Франция е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Все още работя с голямо предпочитание и съм доста благополучен в тази роля. Най-важното нещо е тима. Моето бъдеще не зависи от утрешния резултат. В момента изобщо не мисля за това ", съобщи Дешан, вдигал Световната купа като капитан на Эранция през 1998 година и като треньор в Русия 2018.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР