Без бившият национал Боян Йорданов в състава си, неговият отбор

...
Без бившият национал Боян Йорданов в състава си, неговият отбор
Коментари Харесай

Милон без Боян Йорданов на полуфинал за Купата на Лигата в Гърция

Без някогашният национал Боян Йорданов в състава си, неговият тим АОНС Милон (Атина) се класира за полуфиналите на шампионата за Купата на Лигата “Никос Самарас ” в Гърция. Милон надигра доста мъчно като посетители Пигасос (Полихинис) с 3:2 (25:17, 29:31, 19:25, 25:22, 15:11) в мач-реванш от 1/4-финалите на шампионата.
 Боян Йорданов и Милон на крачка от полуфинал за Купата на Лигата в Гърция Боян Йорданов и Милон на крачка от полуфинал за Купата на Лигата в Гърция
Така след успеха с 3:0 гейма в първия мач, Милон се класира за втора поредна година за финалната четворка за Купата на Лигата, където на полуфиналите чака спечелилия от 1/4-финала сред ПАОК и Панатинайкос.

Треньорът на Милон Сакис Псарас даде цялостна отмора на Боян Йорданов, който не пътува с тима за мача . В негово неявяване най-полезен стана младият му съотборник Александрос Нанопулос със страхотните 27 точки (4 блока, 2 аса, 58% успеваемост в офанзива и 71% положително посрещане) за успеха.

За домакините от Пегасос Апостолос Арменакис заби 30 точки ( 7 блока! , 1 ас и 56% успеваемост в атака), само че и това не оказа помощ за триумфа.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР