Бетонните плочи на Крайбрежната алея във Варна осъмнаха с надпис.Надписът,

...
Бетонните плочи на Крайбрежната алея във Варна осъмнаха с надпис.Надписът,
Коментари Харесай

Написаха Путин е фашист! на популярно място във Варна СНИМКА

Бетонните плочи на Крайбрежната алея във Варна осъмнаха с надпис.

Надписът, положен върху бетонните плочи на Крайбрежната алея, което едно от най-желаните и посещавани места във Варна, гласи: " Путин е фашист! ". Авторът на вандализма не е прочут, а бетонните плочи най-вероятно са били нашарени в тъмните часове на нощта.

За постъпката научаваме от обява на Мартин Георгиев. Към индивида, който е надраскал плочите, Георгиев се обърна по този начин: 

" До индивида, както и на други като него или нея, където драскат неща, където не им е мястото. Защо не си драскате във вас - у дома, ами да се занимават едни хора да заличат грозната панорама, а пък и не за първи път се драска по бетонните плочи на крайбрежната алея - паркинга и освен там! ", написа Мартин в обществената мрежа.

Той споделя, че има хора, които се пробват да поддържат града чист и спретнат, само че има и такива, които вандалстват съзнателно.

" Преди 2 дни проведоха разчистване за следващ път на една част от крайбрежната алея, а след 3 дни отново някакви Х-подобия на хора си изхвърлиха отпадъците от кафета, бири, автомобилни гуми и така нататък ", добавя още Мартин, който се обръща и към феновете на  чопленето на семки:

" Тия дето се събирате вечер на крайбрежната алея на паркинга и чоплите всякакви семки, за какво просто не си ги събирате в плик или някакъв съд, а с килограми ги оставяте на паркинга по земята ", пита Георгиев.

" Различни групи хора вършат непринудено разчистване, където тия хора не хвърлят и цапат, а Вие сте привикнали цялостен живот някой да върви след гъза, с цел да чисти след Вас. ", гласи заключителната част от създателя на обявата.

А в мненията Facebook потребителите означават, че вандалските прояви се случват, тъй като няма санкции.

" Докато няма санкции ще е по този начин. Общинска полицията, като обикаля долу, не й е проблем да написа по някоя друга санкция за замърсяване по 20-тина лв. ", разяснява Живко Иванов.

" Раздвоен съм. Хем правилно, хем грозно ", написа Петър Стоянов във връзка надписа " Путин е фашист ".

Припомняме, че в началота на 2022 година паметникът на Съветската войска в Бургас осъмна с надпис, който още веднъж се отнасяше за Владимир Путин и гласеше: " Путин е палач ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР