Бетониран трамплин на детска площадка в кв. Манастирски ливади“ предизвика

...
Бетониран трамплин на детска площадка в кв. Манастирски ливади“ предизвика
Коментари Харесай

Върху бетонирания трамплин в „Манастирски ливади“ ще бъде монтиран друг тип, обеща кметът Божилов

Бетониран трамплин на детска площадка в кв. „ Манастирски ливади “ провокира остра полемика във фейсбук група на поданици от регион „ Триадица “.

Един татко е написал:
„ Дъщеря ми беше извънредно разочарована от типа на бетонирания обичан трамплин! Грешен план или не - такива неща се поправят, а не просто да се изтрият вечно. Да припомня, че това е единствената детска площадка в целия квартал.  Дайте в този момент да разкараме всичко, тъй като е най-лесно. Разочарован съм, че такива неща минават без разискване. Не бетон - трамплин! “

„ Това оборудване беше на една огромна детска площадка. То представляваше батут на кота нула. Под него имаше дупка 1-1,5 метра, без да е проектирана с дренаж “, изясни пред Радио София кметът на регион „ Триадица “ Димитър Божилов .

По думите му дупката се е запълнила с вода и са се завъдили жаби и инсекти. От районната администрация на „ Триадица “ са решили, че оборудването би трябвало да бъде модифицирано. Божилов изясни, че мястото е запълнено, и то по подобен метод, че върху него да бъде инсталиран различен вид батут, на което децата да играят.
Чуйте диалога с районния кмет.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР