Бетис остана четвърти в класирането на испанската Ла Лига“ след

...
Бетис остана четвърти в класирането на испанската Ла Лига“ след
Коментари Харесай

В дербито на Севиля: Голово реми и 3 червени картона

Бетис остана четвърти в класирането на испанската „ Ла Лига “ след домакинско реми 1:1 в градското дерби със Севиля от 13-ия кръг, което предложи доста драма, 3 червени картона и греда.

Съперникът на Лудогорец в Европа приключи " Ел Гран Дерби " с 9-има футболисти на терена, въпреки че гостите първи останаха с човек по-малко.

В 38-ата минута, след намесата на VAR, основният рефер даде пряк червен картон на Монтиал поради рисково влизане с бутоните в глезена на Морено. След като отборът му остана с човек по-малко, Сампаоли реши да размени Рафа Мир с Хесус Навас. 50 секунди след появяването си на терена Навас имаше малшанса да си означи автогол. Каналес овладя едно центриране в наказателното поле, Гудел се опита да почисти, топката рикошира в Навас и влезе във вратата на Боно, който я докосна, само че не съумя да я спре.

В добавеното време на първата час основният рефер Хосе Санчес сподели втори жълт картон след намесата на VAR. Този път формалните лица взеха решение, че Фекир съзнателно е блъснал с лакът Папу Гомес.

В 49-ата минута Бетис остана с девет индивида, откакто Броха Иглесиас получи пряк червен картон поради рисково влизане в тил на Жордан.

Севиля обаче дълго време не успяваше да се възползва от численото си предимство. Ерик Ламела пропусна една чудесна обстановка. Едгар Гонсалес, който изигра страховит мач в защитата на домакините, пък почисти топката пред голлинията. Когато не се виждаше по какъв начин гостите ще се разпишат, Неманя Гудел насочи страховит изстрел от 30-ина метра в в 83-тата минута, с който изравни ррезултата. В 90-ата минута Гудел можеше даже да донесе успеха на своя тим, само че негов удар срещна напречната греда. В 95-ата минута пък Клуаидо Браво избави следващия изстрел на сърбина.

С тази точка Севиля се измъкна от зоната на изпадащите, тъй като към този момент има 11 от 13 мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР