Бестселъровата авторка Клеър Макинтош се завръща с най-личната си история

...
Бестселъровата авторка Клеър Макинтош се завръща с най-личната си история
Коментари Харесай

След края - една история, която не те оставя дълго... след края

Бестселъровата авторка Клеър Макинтош се завръща с най-личната си история до момента, изцяло ново странствуване към изкуплението и любовта.

Клеър Макинтош, създател на бестселъровите психически трилъри „ Оставих те да си отидеш”, „ Виждам те” и „ Игра на лъжи”, написа най-съкровената си книга досега. „ След края” допира най-дълбоките кътчета в човешката душа и понася читателя по пътя към изкуплението, превъзмогването на раните от предишното и обичта.

Любовта на Макс и Пип наподобява безконечна и неразрушима. Двамата могат да посрещнат всичко – всичко на света – тъй като го вършат дружно. Когато обаче двегодишният им наследник се разболява от тежка болест, това прекатурва света им. Лекарите са вдигнали ръце, неспособни да поемат отговорността на тежкото решение, и поверяват бъдещето на детето в ръцете на родителите му. Пътищата са различни… и всяка от двете направления наподобява сложна, рискова и изпълнена с неизвестности.

За първи път Макс и Пип са на друго мнение. Дали решението, което са взели, е най-правилното? Дали слагат преди всичко ползите на сина си, или своите лични? Могат ли двамата да възстановят връзката си, да излекуват душите си, да намерят още веднъж пътя към сърцето на другия?

И може ли някой, който е минал през пъкъла, да откри още веднъж изкуплението и любовта?

Клеър Макинтош дебютира с трилъра „ Оставих те да си отидеш”, който незабавно се трансформира в най-бързо продаващата се книга на изгряващ създател в престъпния род. Романът ѝ печели най-престижната премия за престъпна литература във Англия – Theakstons Old Peculier Crime Novel, като побеждава потвърдени имена като Дж. К. Роулинг („ Хари Потър”, „ Зовът на кукувицата”).

Докато в трилърите си Макинтош стъпва върху дългогодишния си опит в Службата за престъпни следствия, в романа „ След края” тя разкрива пред читателите най-съкровената и ранима страна на човешката психика.

Изящна и красива, историята за началото „ След края” ни кара да прелистваме страница след страница и не ни оставя дълго по-късно.

 книга Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР