Бесни скандали са причината Иван Рълев да зареже Денислава Велкова

...
Бесни скандали са причината Иван Рълев да зареже Денислава Велкова
Коментари Харесай

Уникум: Денислава Велкова се оказа и истеричка, драла си лицето с нокти пред Рълев!

Бесни кавги са повода Иван Рълев да зареже Денислава Велкова и да бяга от нея като посърнал. Той призна това в ефир, въпреки и по-меко, само че съобщи, че желае бъдещата му другарка и брачна половинка да е блага, деликатна и стилна жена, а не скандалджийка, истеричка и меркантилна манипулаторка.

Ясно ни е какво засяга спечелилият в " Игри на волята ", само че вътрешни хора от предаването разкриха стряскащи детайлности от аферата сред двамата. Макар и къса, тя е била много бурна, а повода за това е в Денислава, която за нула бройки се раздели с три публични гаджета - това са Дани от " Един за различен ", Кристиан Кирилов, а в този момент и Рълев. Не включваме в броя Мастагарков и Мартин Николов - Елвиса, тъй като те просто я " прекараха " еднократно.

Оказа се, че Денислава била толкоз ревностна и егоцентрична, че вдигала постоянни кавги зад кадър на Рълев и то за няма нищо. Дума да й кажел изкривено, или да не се съгласи с нея, започвали тирадите, сълзите и тръшканията.

" Не знаем каква е била повода за най-бесния им скандал, само че трябваше да ги разтърват, а на нея да й дадат успокоително, тъй като беше изпаднала в нервност и си дереше лицето с нокти. Ужасна панорама е това момиче, когато изпадне в следващото си " положение ", разкриват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР