Бешикташ победи с 2:1 Касъмпаша в среща от 18-ия кръг

...
Бешикташ победи с 2:1 Касъмпаша в среща от 18-ия кръг
Коментари Харесай

Бъдещият нападател на Манчестър Юнайтед се сбогува с феновете на Бешикташ

Бешикташ победи с 2:1 Касъмпаша в среща от 18-ия кръг на турското състезание. Вниманието беше ориентирано напълно към нападателя на домакините Ваут Вегхорст, за който няколко часа по-рано се разбра, че ще премине в Манчестър Юнайтед. 

Нидерландският национал означи втория гол за “черните орли ”, след което алегорично се сбогува с почитателите на отбора. Той целуна емблемата на клуба и сподели “довиждане ”, до момента в който последователите на истамбулския гранд го приветстваха. 

30-годишният Вегхорст е благосъстоятелност на Бърнли, само че преди началото на сезона беше преотстъпен на Бешикташ. Юнайтед ще го притегли за 10 млн. евро. Самият футболист към този момент е споделил “да ” на офертата от “Олд Трафорд ”. 

Нидерландецът блесна на Мондиал 2022 с двата си гола против Аржентина на четвъртфиналите. За Бешикташ той се разписа 9 пъти и даде 4 асистенции в общо 18 мача. 
 Ман Юнайтед с интерес към нидерландец, който се спречка с Меси на Световното Ман Юнайтед с интерес към нидерландец, който се спречка с Меси на Световното
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е настоял за привличането на своя съотечественик, тъй като сега “червените дяволи ” не разполагат с характерен централен нападател, който да играе добре с глава.

Вегхорст е носил екипите на Емен, Хераклес, АЗ Алкмаар и Волфсбург, преди през 2022 година да подпише с Бърнли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР