Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си

...
Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си
Коментари Харесай

Шефката на НАП взела тежко решение да не си прекратява отпуската

Беше тежко, само че доста добре премислено решение да не си приключа отпуска. Това разгласи пред БиТиВи изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя ДимитровА по отношение на това, че по време и след хакерската офанзива в приходната организация тя бе в отпуск. Тя имала " доста значима и извънредно виновна персонална причина " да го направи. По думите й човек би трябвало да е виновен освен в професионален, само че и в персонален проект.
Димитрова не бе на работа повече от седмица след пробива в Национална агенция за приходите. Тя обаче твърди, че от самото начало била със своя екип отдалечено. Зедно обсъждахме всички проблеми и взимахме решенията, изясни Галя Димитрова. На въпрос дали счита да си подаде оставката, шефката на Национална агенция за приходите съобщи, че сега най-важното е да се преодолее рецесията, а оставки се давали доста елементарно в сложен миг.
Според мен най-отговорното и тежко решение е да поемеш отговорността в този миг и да приключиш с казуса по най-хубавия метод, сподели още Димитрова. Уточни също, че й предстоят срещи и едвам по-късно ще стане ясно дали чиновници на Национална агенция за приходите ще понесат отговорност, в случай че бъдат открити пропуски в работата им.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР