След осем години насилие над хората в Донбас Русия се

...
След осем години насилие над хората в Донбас Русия се
Коментари Харесай

Путин: Русия преживява историческо време. Водеха я за носа, искаха да я унищожат, резултатът е обратният

След осем години принуждение над хората в Донбас Русия се убеди, че не е допустимо проблемите да се решат с мирни средства. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща с членовете на съветското държавно управление. „ Един политически цикъл приключва, различен политически цикъл стартира, само че работата в полза на Русия, руснаците, съветските и всички други нации на Руската федерация не стопира, съобщи Путин, съобщава ТАСС. 

Русия се убеди, че след осем години принуждение над хората в Донбас не е допустимо да се решат с мирни средства „ проблемите на хората, които постоянно сме считали за наши, а те смятаха Русия за своя историческа татковина “. Русия беше „ водена за носа “ и тя трябваше да предприеме „ изключителни ограничения “ за отбрана на популацията на Донбас с въоръжени средства, съобщи Владимир Путин. 

Днес Русия безспорно претърпява исторически времена. „ Цената на нашите дейности в това, несъмнено, историческо за страната ни време е извънредно висока “, сподели Путин. Западните съперници на Русия се пробваха да я унищожат от вътрешната страна, само че не успяха; резултатът от антируските наказания се оказа противоположен на упования, съобщи съветският президент. „ Ние с вас доста добре знаем какво стартира от икономическа позиция, стартира безусловно, в най-буквалния смисъл на думата, икономическа експанзия против Русия. Безкрайният брой наказания, с които се сблъскахме, бяха ориентирани към едно нещо, и ние с вас добре знаем това, каква беше задачата - Русия да бъде унищожена от вътрешната страна. И освен политически, само че на първо място стопански “, продължи той. - Създават проблеми в трудовите колективи, провокират всеобща безработица в страната, водят до закриване на предприятия и цели браншове. Както знаем, нищо не им се получи на нашите съперници ", съобщи Путин.

Той акцентира, че резултатът от антируските наказания се е оказал „ тъкмо противоположен на упования “. „ Миналата година стопанската система на Русия набъбна с темпове, по-високи от международните “, означи Путин. " По този индикатор Руската федерация изпреварва освен водещите страни от Европейския съюз, само че и всички страни от така наречен „ седморка “. „ Заедно потърсихме почтени отговори на най-трудните исторически провокации и като цяло сполучливо ги преодоляхме. И което е кардинално значимо, ние продължихме да решаваме настоящи проблеми, работихме интензивно и поредно по дневния ред за развиване в границите на основни национални цели и цели “, сподели той.

В интервала на промяна на държавното управление не би трябвало да има паузи в работата, нужна е централизация и самообладание на всички равнища на изпълнителната власт. „ Искам, изразявайки думи на признателност за това, което направихме и това, което направихте в предходните години, да изразя вярата, че занапред ще вършим доста в името на Русия и нейния народ ", акцентира Путин.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР