Беше проверка заради случая с обирджиите на банкомати. Продължи около

...
Беше проверка заради случая с обирджиите на банкомати. Продължи около
Коментари Харесай

Джена за екшъна в чалготека: Полицията нахлу внезапно и всички замръзнахме!

Беше инспекция поради случая с обирджиите на банкомати. Продължи към 20 минути. Спряха музиката, само че това е обикновено поради уважението към държавните органи.

Това описа пред „ Телеграф” фолкфурията Джена във връзка със среднощната акция на тежковъоръжени служители на реда в най-оборотната пернишка дискотека. Униформените нахлули в миг, в който тя таман излизала да изпее първата си ария за вечерта.

Диджеят бил заставен неотложно да спре музиката, танцуващите замръзнали на място, а над 20 униформени почнали всеобщо претършуване на посетителите. Ченгетата светкали с фенерчета и проверявали персоналните карти на всички гости. „ Хората изчакаха търпеливо. След това купонът продължи. Участието ми мина прелестно, дискотеката беше цялостна и хората доста се забавляваха”, добави певицата.

След като ревизирали безусловно всички, служителите на реда си тръгнали, без да открият търсените лица. Не е имало арестувани, защото всички присъстващи показали персонални карти.

Кирил Йорданов-Джонката, Тодор Богданов-Маймуната и Кирил Микев се търсят от няколко дни, откакто удариха машина за пари в Сапарева баня и съумяха да се изплъзнат след гонка с полицията през гори и черни пътища в района. Заради това цялостен Перник остана блокиран през уикенда. Униформените ревизираха съвсем всички преминаващи коли, спираха пешеходци по улиците и нахлуваха в още няколко от известните заведения.

Според проверяващите тримата бегълци се крият в града и покрайнините му, не са правили опит да изоставен рамките на страната. Освен за обира в Сапарева баня, те са обвинени и за серия сходни грабежи на банкомати на територията на Югозападна България. Единственият арестуван е игралият роля на отцепка 34-годишен Господин Динев, който през днешния ден ще бъде изправен пред съда в Дупница. Прокуратурата желае непрекъснатото му задържане в ареста.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР