Беше наистина приятно да им стисна ръцете и да им

...
Беше наистина приятно да им стисна ръцете и да им
Коментари Харесай

Байдън е домакин на четирима астронавти на НАСА, първият екипаж, целящ да лети около Луната от половин век

„ Беше в действителност прелестно да им стисна ръцете и да им благодарим за тяхното водачество и ни направиха допустимо да имайте това необикновено странствуване ", сподели водачът Виктор Глоувър.

Четиримата астронавти ще бъдат първите, които ще летят с капсулата Orion на НАСА, изстрелвайки се на върха на ракета Space Launch System от галактическия център Кенеди не по-рано от края на 2024 година Те ще не кацайте или даже влизайте в лунна орбита, а по-скоро летете към Луната и се отправяте право назад към Земята, въведения към кацане на Луната от други двама, планувано за една година по-късно.

„ Като екипаж, ние даже не мислете за датата ", сподели пълководец Рийд Уайзман. „ Ще отидем, когато НАСА и транспортното средство са подготвени за полет. "

Междувременно екипажът се приготвя. Те употребяват симулатори и работят с Mission Control по какъв начин да се изправят и върнат безвредно, в това число по какъв начин да излязат, когато се върнат на Земята. Те имат генерална подготовка в Февруари, където ще се упражняват да „ обикалят “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР