Беше много внезапна и бърза загуба. Буквално сме зашеметени, споделя

...
Беше много внезапна и бърза загуба. Буквално сме зашеметени, споделя
Коментари Харесай

Млад мъж се прибра вкъщи с хрема и умря след 36 часа

Беше доста неочаквана и бърза загуба. Буквално сме зашеметени, споделя сестра му

Млад британец се прибра у дома с хрема и главоболие, а 36 часа по-късно умря, оповестява Manchester Evening News.  Сестра му Ками  споделя, че преди коледните празници 28-годишният Рийс, който страдал от аутизъм, се оплакал, че се усеща зле. След като взел два парацетамола по съвет на родителите им, той си лежащ. 

Въпреки влошеното здравословно положение младият мъж бил в положително въодушевление, по тази причина и неразположението му не провокирало изключително безпокойствие.

На идващия ден Ками си останала у дома, с цел да се грижи за болния си брат. Приготвила му обичаното ядене - пиле и чипс, и го занесла в стаята му.

След малко обаче забелязала, че вратата на стаята е отворена. Британката се учудила по какъв начин брат й е съумял да изяде всичко толкоз бързо, само че когато влезнала в вътре, брат й, който бил до вратата, се строполил върху нея.

Тя го завлякла до леглото, след което извикала кола за спешна помощ. В рамките на първите два часа от идването си в болничното заведение младият мъж претърпял два сърдечни ареста и бил подложен на животоподдържаща инсталация.

Лекарите открили, че Рийс има полиорганна непълнота, породена от пневмония и двата сърдечни ареста. Медиците предизвестили шокираните близки, че органите му отхвърлят и единственото, което могат да създадат за него, е да облекчат положението му. 

Шест часа по-късно Рийс умрял. 

" Беше доста неочаквана и бърза загуба. От разболяването до гибелта му минаха по-малко от 36 часа. Буквално сме зашеметени ", споделя сестра му.

jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР