Беше много смешно, когато със свеж и ароматизиран държавнически акт

...
Беше много смешно, когато със свеж и ароматизиран държавнически акт
Коментари Харесай

Конструктор

Беше доста смешно, когато със пресен и ароматизиран държавнически акт вицепремиерът Валери Симеонов преди по-малко от година откри публични тоалетни на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина. Напълно обикновено в обществените мрежи се роди прякорът му WCпремиер. Какво достижение единствено, а? След антидискотечните и антидецибелни рейдове Рицарят на тишината блесна в ново амплоа.
Не борба, не кръстоносен поход, а война поведе той против разврата и шума. И освен на морето, само че и в планинските курорти, че и в столицата.
Но малко му биде славата земна.
Пуканките са незадоволителни за публиката.
И вицето влезе в ново премеждие. Епично, като него славно и безгранично. Майките на децата с увреждания се изпречиха на пътя му. Едни "кресливи дами " с "уж заболели деца ", без всякакво "майчинско възприятие ". Е, тук копието на Рицаря се скърши. Уж извинението за арогантното изявление усили затлачването в отходната система. Но Бойко Борисов не смее да пусне водата и да дезинфекцира WC-то.
Ще попитате за какво?
Защото нашият Рицар на тишината и WCпремиер е поддръжник. Той крепи "конструкцията " на кабинета. А го махнат, а структурата се е капичнала. Същинский (де)конструктор може да се окаже! Днес безочливо се хили, на следващия ден ще се гъне, а вдругиден дружно с гелосани албатроси ще дефилира под прозорците Му.
А на Него не му се занимава с вътрешни кавги. Така му е най-лесно. Защото Си има генерална цел - властта и Той в нея. Тази цел преследва. Патериците до Него да се рендосват, да си набиват каски и да се млатят с юмруци. На Него му е все тая. Ако патериците кажат "Валери си отива " - отива си. Ако рекат "Валери остава " - остава. Ако е належащо, и закон ще трансформират поради него, откакто нервира толкова всички останали. Виж ти - освен кабинетът, само че и Народното събрание с Валери Симеонов се преценява.
Щом цялата власт и страна нему се крепят, що министър председател не го създадат, та да им е мирна "конструкцията "?

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР