Беше извикана служба за спешна помощ, след като 150 превозни

...
Беше извикана служба за спешна помощ, след като 150 превозни
Коментари Харесай

Домовете бяха евакуирани след огромен пожар в индустриална зона, при който 150 коли изгоряха в пламъци

Беше извикана работа за незабавна помощ, откакто 150 транспортни средства бяха видяни в пламъци в индустриална зона в Уелс.

Пожарните служби се втурнаха до региона в Милфорд Хейвън, Пембрукшър - като жителите са посъветвани да изтеглят домовете си. Противопожарната и избавителна работа на Среден и Западен Уелс сподели, че алармата е била вдигната малко след 11 сутринта в понеделник, като екипи от целия район са се втурнали към мястото, с цел да оказват помощ за потушаването на пламъците.

Жителите наоколо също са евакуирани от своите парцели, до момента в който живеещите по-далеч са били призовани да затворят вратите и прозорците си. Полицията на Dyfed-Powys, екипи на коли за спешна помощ и съветът също бяха извикани на мястото.

Говорител на пожарната и избавителната работа на Среден и Западен Уелс удостовери, че екипажите са реагирали на почти 150 автомобила, запалени на височината на на случая участваха 12 пожарни коли. В разгара на пожара бяха употребявани голям брой маркучи, до момента в който службат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР