Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни

...
Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни
Коментари Харесай

Грешката на Радев: Допуснал да откраднат надеждите ни за промяната

Беше неточност, че позволих такива хора да откраднат очакванията ни за смяната . Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, когато дойде на посещаване в Тирана.

Румен Радев отговори на въпрос дали се среща постоянно с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, както твърди Асен Василев . " Дали се срещам постоянно с господин Борисов? Разбира се, че не! ", бе съответният отговор на Румен Радев, който установи и че това не е първата неистина на Василев.

" За страдание, българите получиха неистина. Ще надживеем тази шмекерия. "

Румен Радев не отговори на въпрос дали счита да наложи несъгласие над измененията в Изборния кодекс , с които се връща хартиеното гласоподаване. По думите му като общество би трябвало да кажем не на апатията, с по-висока изборна интензивност и законни институции, което би трябвало и да е съществена цел.

Президентът посочи, че не е добре за Европа България да бъде държана отвън Шенген , защото покрива всички критерии. Според него става въпрос за субективни аргументи, когато една или две страни не ни поддържат за шенгенското пространство.

Държавният глава ще съставлява България в Срещата на върха Европейски съюз - Западни Балкани , която за първи път се организира в страна от района - Албания. Лидерите на 27-те и шестте страни от Западните Балкани ще обсъдят стратегическото партньорство и развиването на политическия разговор с Европейски Съюз, превъзмогването на отрицателните социалноикономически последствия от войната в Украйна и задълбочаващите си енергийна и продоволствена рецесия, провокациите пред сигурността, миграционният напън, битката с тероризма и проведената престъпност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР