Бесен екшън се е разиграл снощи в базата на ловеца

...
Бесен екшън се е разиграл снощи в базата на ловеца
Коментари Харесай

Бесен екшън: Динко „изчаткал“ два юмрука на крадлив ром и взел да се моли да възкръсне, но дошла полиция и...

Бесен екшън се е разиграл нощес в базата на ловеца на бежанци Динко от Ямбол. Това разкри персонално предприемачът. По думите на ямболията, късно нощес той забелязал по какъв начин мъж от ромски генезис се промъкнал в собствеността му. Вълев незабавно погнал крадеца.

Участникът във „ ВИП Брадър “ блъснал два юмрука на бандита, който се строполил на земята, гърчейки се. Притеснен, че му е предизвикал нещо съществено, ямболията незабавно сграбчил едно шише с вода и го полял, с цел да се свести, до момента в който пристигна полицията. Уплашен, че може да е нокаутирал смъртоносно крадливия ром, Динко даже се помолил на Господ да го избави.

„ Изчатках му два юмрука! Падна на земята и взе да се гърчи. Аз го полях с едно шише вода, крещя си " тоя умира ", моли се да се разсъни. Трябваше да го вържа за някое дърво и за наставление два дни да седи там. Няма да разреша на някакъв ром да се бъзика с мен! Това е огромна безочливост, хем всички знаят, че съм анормален и да дойдат от мен да крадат “, добавя в колоритния си жанр риалити звездата, който тази заран позвънил в редакцията на Флагман.Бг, с цел да опише за случая.

Хитрият ром обаче вместо да се извини за кражбата, изчакал органите на реда да се отдалечат от него и хукнал в незнайна посока.

„ Как е допустимо някой да си разрешава да влиза в непозната благосъстоятелност и краде. Ако го бях умъртвил, щях да съм отговорен, а това, че той ме е ограбил, не е закононарушение. Продължавам акцията по издирването на този индивид”, сподели Динко Вълев.

Бизнесменът се възмущава, че след това е викан да дава пояснения в полицията, макар че съгласно него в тази ситуация той е жертва на закононарушение.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР